AGENDA OF REMIXING: Τα Lives του καλοκαιριού που δε χάνονται με τίποτα


----------------------------------------

Κωστής Μαραβέγιας, Πλατεία Νερού, 16 Ιουνίου 2018, 21:30
Opening Act: Ρένα Μόρφη (a.k.a. Σούλη Ανατολή)

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει αυτό το καλοκαίρι - και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 - στη σκηνή της Πλατείας Νερού στο Φάληρο, για μια μόνο μουσική βραδιά, ότι πιο κοντινό σε beach party.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να γίνουμε μέρος ενός καλοκαιρινού μεγάλου πάρτι.
Ο Κωστής Μαραβέγιας κατεβαίνει για πρώτη φορά «παρά θιν’ αλός», για μία τρίωρη συναυλία, στην καρδιά του καλοκαιριού και την Πλατεία Νερού. Πάρτε τα μαγιό σας, το κέφι σας, τους ανθρώπους σας και πηγαίνετε. 


Πηγή: monopoli.gr
Μαζί του παίζουν οι σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).


Πηγή: monopoli.gr

 ---------------------------------------
Parov Stelar, 3rd day of Athens Release Festival 2018: Πλατεία Νερού, 17 Ιουνίου 2018, 17:00

Co-headliner της βραδιάς, ο απόλυτος star του electro-swing και του downtempo, ο (υπεραγαπημένος στη χώρα μας) Αυστριακός μουσικός και παραγωγός Parov Stelar που θα είναι και πάλι κοντά μας, μετά από απουσία δύο χρόνων, με νέο album. Κάθε ημέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο διάσημος και αγαπητός σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στη μοναδική του ικανότητα να διασκεδάζει το κοινό, που στις live εμφανίσεις του χορεύει, κυριολεκτικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειάς τους.
Οι θρυλικοί, πλέον, Βρετανοί δυναμίτες που ακούν στο όνομα Jamiroquai, με τον μοναδικό superstar Jay Kay σε φουλ φόρμα μετά την περσινή περιπέτεια, θα είναι επιτέλους κοντά μας. Ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού θα ικανοποιηθεί με τον πλέον εμφατικό και ξεσηκωτικό τρόπο, σε μία εμφάνιση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Μαζί τους, οι αισθαντικοί Αμερικανοί Cigarettes After Sex, η μπάντα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει προσφέρει μερικά από τα ομορφότερα μελωδικά τραγούδια που κυριαρχούν στο ελληνικό ραδιόφωνο (ιδίως το “Nothing’s Gonna Hurt You Baby”), ιδανική πινελιά μελωδικότητας και ρομαντισμού, καθώς ο ήλιος θα δύει – και πριν επακολουθήσει το ξέφρενο πάρτυ που υπόσχονται οι δύο μεγάλοι stars της βραδιάς.
Όμως, δεν τελειώνουμε εδώ. Δύο από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής θα δώσουν επίσης το παρών. Sillyboy’s Ghost Relatives και Σtella θα μας κρατήσουν συντροφιά από νωρίς σε αυτή την κυριακάτικη μουσική γιορτή.
Η προπώληση συνεχίζεται, προς 43 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 80 ευρώ (διπλό εισιτήριο).
Επίσης, ξεκινάει η διάθεση τριήμερου εισιτηρίου προς 105 ευρώ.

 ----------------------------------
Calexico, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Ηρώδειο, 3 Ιουλίου 2018, 21:00

Για μία μόνο βραδιά, οι Calexico θα βρίσκονται στο Ηρώδειο προσκαλώντας τους φίλους του συγκροτήματος να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.
Μια σχέση που μετρά δύο δεκαετίες, αυτή των Calexico με το ελληνικό κοινό, βρίσκει τη θέση της στη σκιά της Ακρόπολης, σε μια μοναδική παράσταση, που μιλά ήδη στην καρδιά μας.
Με την μπάντα σε πλήρη σύνθεση, όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και σίγουρα δυνατές εκπλήξεις, οι Calexico πραγματώνουν το όνειρο κάθε καλλιτέχνη, και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά αγάπης, ταξιδιού και μελωδίας στο Ωδείο του Ηρώδη του Αττικού. Το συγκρότημα που πήρε το όνομά του από την πόλη Calexico, στα σύνορα του Μεξικό με τη Καλιφόρνια, έρχεται από το Tucson της Αριζόνα, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια καριέρας και με φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο.
Η μουσική τους είναι ένα κράμα από παραδοσιακούς latin ήχους (mariachi, conjunto, cumbia, tejano), μαζί με country, jazz και post-rock. Είναι τόσο μοναδικοί και πρωτότυποι , που για αυτούς γεννήθηκε ο όρος στη μουσική «desert noir».
Οι Calexico έρχονται στο Ηρώδειο για πρώτη φορά, με τις αγαπημένες επιτυχίες από όλη τη δισκογραφία τους, όπως το «Stray», «Falling from the sky», «Crystal Frontier», «Missing», «Splitter» κ.α., αλλά και με το νέο ένατο άλμπουμ τους, το «The thread that keeps us», που κυκλοφόρησε στο τέλος Ιανουαρίου. Όπως μεταφέρουν ήδη οι πρώτες ενθουσιώδεις κριτικές «τελικά δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει τους Calexico δεδομένους».
Μία πραγματικά ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά κάτω από την Ακρόπολη. Οι Calexico θα εμφανιστούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. 



 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
Σταμάτης Σπανουδάκης, Θέατρο Παλλάς, 14 και 15 Μαΐου 2018, 21:00

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες με τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω» στο Θέατρο Παλλάς. Πρόκειται για δύο βραδιές μουσικής, που ξετυλίγουν την ως εδώ πορεία του, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες του. Οι τελευταίες θα αποδοθούν με λίγο καινούργιο και απρόβλεπτο τρόπο. Βέβαια θα παιχτούν και κάποια νέα κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.
Την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει λοιπόν από κοντά τον ξεχωριστό και πολυτάλαντο συνθέτη. Μαζί του στο Παλλάς θα βρίσκονται οι μόνιμοι πια συνεργάτες του που είναι:
Η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο). Επίσης θα είναι ο Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), ο Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), ο Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα) και ο Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο). Ακόμη, θα είναι και η μεγάλη τετράφωνη χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.
Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Σχόλια